Telekom sjell iPhone SE, smartphone e ri e të fuqishëm, dizenjuar me një performancë të pakrahasueshme, me çmim të pakrahasueshëm.

Bli tani në Telekom:

  • Përfito 5GB Internet/muaj për një vit.
  • Ulje deri në 5,500 Lekë me Planet UP

Rregjistrohu më poshtë:

Rregjistrimi u krye me suskes!

Dicka shkoi gabim! Ju lutem provoni përsëri me vonë.

Me blerjen e iPhone SE ju përfitoni 5GB FALAS për çdo aktivizim të paketave standard M, L, XL, Electronic Beats apo FIT 4000, FIT 7000 për 12 muaj. Ulja me Planet UP varion sipas planit të zgjedhur dhe kohëzgjatjes së kontratës.Ulja 5,500 Lekë përfitohet me Planet UP X dhe UP Pro standard 24 mujorë.